Företaget
Nu Skin Scandinavia A/S är ett dotterbolag till Nu Skin Enterprises Inc., ett direkthandelsföretag med försäljning av förstklassiga produkter för personlig hudvård och kosttillskott. Företaget tillhandahåller även affärsmöjligheter.

Nu Skin Enterprises omsättning 2011 uppgick till USD 1,75 miljarder. Nu Skin Enterprises är en av de största direkthandelsorganisationerna i världen, verksamma i  53 länder i Europa, Amerika,  Mellanöstern, Asien och Stillahavsområdet samt Sydafrika. Nu Skin Enterprises har hittills 28 rekordår bakom sig och mer än 1 miljard dollar i tillgångar.

Börnoterade
• Nu Skin Enterprises är noterade på New York-börsen under symbolen “NUS.”
• Företaget börsnoterades i november 1996. De innehar en 5A-1-gradering hos Dunn & Bradstreet.

Produkter

Företaget bedriver egen forskning såväl som samarbete  med välrenommerade forskare och experter från olika institutioner världen över för att förena det bästa av vetenskap och natur i skapandet av innovativa, förstklassiga produkter.

Nu Skin Enterprises ligger i täten vad gäller att erbjuda hudvårdsprodukter och kosttillskott med fokus på anti-ageing. Dessa produkter säljs under Nu Skins respektive Pharmanex logo.

Distributörer
• En av branschens bästa och mest fördelaktiga kompensationsplaner lockar högt kvalificerade och professionella distributörer till Nu Skin Enterprises. 2011 betalade företaget ut 751 miljoner dollar i provisioner.
• Företaget har mer än 890 000 aktiva oberoende distributörer världen över.

Anställda
• Nu Skin Enterprises har tusentals anställda över hela världen.
• Företaget har ledningsgrupper för varje marknad som handhar den lokala verksamheten. Det nordiska huvudkontoret finns i Köpenhamn och har ca 60 anställda. Detta kontor servar de nordiska länderna samt Island och Storbritannien/Irland. Det finns även kontor i Oslo.

Force For Good Foundation
Denna ideella organisation, instiftad av Nu Skin Enterprises, har som mission att  verka för det goda i samhället. Fonden bidrar med medel och produkter för att förbättra livsvillkor för barn, bibehålla ursprungskulturer och skydda utsatta miljöer. För mer information, se: www.forceforgood.org

Nu Skin Scandinavia A/S
Havneholmen 25
1561 København V
DANMARK

Kontaktperson/presskontakt:
Vice President Sales North Europe, Michael Lund
E-post: mlund@nuskin.com

Mail: Se under ”Kontakt” på hemsidan: www.nuskin.com
Telefon: +45 39 54 80 00
Telefax: +45 39 54 80 01
Hemsida: www.nuskin.com